a

Welkom bij
De dakcoater

Bij De Dakcoater zijn we gespecialiseerd in het beschermen en verfraaien van uw daken en gevels. Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om hoogwaardige diensten te leveren op het gebied van dakcoating, dak- en gevelreiniging en nokreparaties.

Als toegewijd team streven we ernaar om uw woon- en werkomgeving te verbeteren door kwaliteitswerk en uitstekende klantenservice te bieden.

Onze diensten

Dakcoating

Uw dak nieuw leven inblazen door middel van coating? Bekijk onze mogelijkheden.

Dakreiniging

Grondige dakreiniging laten uitvoeren door door een professional.

Dakreparatie

Neem contact met ons op bij lekkages, wij lossen uw problemen snel op.

Gevelreiniging

Uw gevel laten reinigen? Wij beschikken over de nieuwste technieken.

Specialisten met meer dan 15 jaar ervaring

Onze voordelen

Onze missie is om uw dak en gevel te beschermen, hun levensduur te verlengen en uw woning of bedrijfspand te laten stralen. Met onze hoogwaardige diensten en toegewijd team streven we ernaar om de standaard in de dakcoatingindustrie te verhogen.

Service & Garantie

Premium Coating met 10 jaar garantie: Onze premium dakcoating biedt niet alleen uitstekende bescherming, maar we zijn ook vol vertrouwen in de kwaliteit van ons werk. Daarom bieden we een uitgebreide garantie van maar liefst 10 jaar op onze dakcoatingdiensten. U kunt op ons vertrouwen voor langdurige resultaten.

Ervaring en professionaliteit

Ons team bestaat uit hoogopgeleide professionals met ruime ervaring in de dakcoatingindustrie. We zijn trots op ons vakmanschap en werken met oog voor detail om de beste resultaten te leveren.

100% klanttevredenheidsgarantie

Bij De Dakcoater geloven we in het opbouwen van sterke en langdurige relaties met onze klanten. We luisteren naar uw behoeften en zorgen ervoor dat u tevreden bent met onze diensten. Uw tevredenheid is onze grootste drijfveer.