a

laat uw gevel
Reinigen en impregneren

De gevel van uw woning of bedrijfspand bepaald voor een groot deel het aanzien van uw totale pand. Een goed uitgevoerde reiniging betaalt zichzelf terug in meer woon- of werkgenot en zal de waarde van uw woning of bedrijfspand ten goede komen. De Dakcoater reinigt en impregneert uw gevel op vakkundige wijze met warmwater hogedruktechniek. Wij impregneren uw woning desgewenst met hoogwaardige materialen zodat u ook hier uw voordelen voor de toekomst uithaalt.

Uw woning
Impregneren

Wist u dan het impregneren van uw woning resulteert in een energiebesparend effect? Door middel van impregnering spuiten wij een vochtwerende laag over uw woning heen, dit houdt in dat uw woning na regen droog blijft en u uw stookkosten lager kunt houden. Tevens zorgt de impregneerbehandeling ervoor dat schimmels en algen geen kans maken om zich te hechten aan het oppervlak. 

Door de toenemende zuurgraad en vervuiling in de hedendaagse neerslag wordt uw voegwerk steeds sneller aangetast, door ons uw gevel te laten impregneren weert u niet enkel het vocht maar wordt ook de levensduur van uw gevel aanzienlijk verlengd. Wilt u meer informatie over deze dienst? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan, onze specialist voorziet u graag van een voordelig tarief. 

laat uw gevel
Onderhouden

Bij De Dakcoater bieden wij een onderhoudscontract voor het reinigen van gevels en straatwerk, wilt u dat wij jaarlijks of periodiek bij u langskomen om uw woning of bedijfspand te doorlopen op vuil en schades? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.