a

uw vuile dak
Laten reinigen?

Door de jaren heen zorgen erosie, algen, mossen en schimmels ervoor dat uw dak zijn uitstraling en kracht verliest. Mossen en algen wortelen zich in de poriën van uw dak en kunnen zich uiteindelijk door uw dakwerk heenwerken. Hierdoor wordt uw dak poreus en kan deze zelfs afbrokkelen op de lange termijn wat weer zorgt voor lekkages en schades aan de binnenkant van uw woning. Laat uw dak daarom periodiek reinigen door een specialist. Let wel op; het reinigen en impregneren haalt de oude staat van uw dak weer naar boven, indien u een compleet nieuwe uitstraling van uw dakaanzicht kies dan voor onze coating óf premium coating met een garantie van maar liefst 10 jaar.

Daken
Impregneren

Door het impregneren van uw dak zorgt u voor een vuil- en waterafstotende laag op uw dakpannen. Voordat wij uw dak impregneren zullen wij deze voorzien van een dieptereiniging met warmwater hogedruk. Hierna gaan wij met een lagedrukpomp over het gereinigde deel heen met een waterafstotende vloeistof. De vloeistof zorgt ervoor dat water en vuil zich niet meer zullen hechten aan uw dakwerk.

Wanneer wij uw dak reinigen zullen wij deze tevens inspecteren op eventuele schades en fouten en kunnen wij deze in overleg met u herstellen. 

laat uw dakwerk
Onderhouden

Bij De Dakcoater bieden wij een onderhoudscontract voor het reinigen van daken, wilt u dat wij jaarlijks of periodiek bij u langskomen om uw woning of bedijfspand te doorlopen op vuil en schades? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.