a

Het proces begint
met reiniging

Voordat er coating op het dak gespoten kan worden is het erg belangrijk dat het oppervlak waar de coating op komt goed schoon is. Het laten coaten van je dak bestaat altijd uit 2 delen. De eerste dag komen wij met een hogedrukreiniger . Deze word voorzien van een vuilfrees, met warm water word het dak pan voor pan gereinigd.

Er kom lt een hoop rommel van een dak af dus na het reinigen van het dak worden de dakgoten schoongemaakt. Daarna wordt de gevel afgespoeld en daarna de bestrating.

Wij komen langs
Met kleuren

Wanneer het complete dak grondig is gereinigd komen wij langs met de door u gekozen kleur om uw dak te voorzien van coating. Wij coaten de delen die zichtbaar zijn de overige delen hebben geen last van de weersinvloeden, wanneer u bijvoorbeeld een pan van het dak haalt zult u zien dat het overlapte deel geen verkleuringen of vuil bevat. Op de dag van het coaten zullen wij de delen die niet meegespoten hoeven worden zorgvuldig afplakken, wij zullen deze afgeplakte delen uiteraard weer verwijderen zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aanzicht. Als het werk klaar is krijgt u vanaf dat moment 5 jaar garantie op het werk. Het is niet zo dat de coating Na 5 jaar slecht word. De verwachting is dat het 15 jaar mee gaat. Wel is het belangrijk om het dak schoon te houden. Hier bieden wij oplossingen voor.

10 jaar garantie
Op premium coating

laat uw dak
Onderhouden

Laat uw dak tijdig en/ of periodiek onderhouden door een professional, het werken op schuine daken brengt gevaren met zich mee, wij zijn voorzien van de juiste keuringen en materialen om uw dak veilig te betreden. Wanneer u uw dak laat onderhouden door De Dakcoater bent bent u voorzien van kwaliteit en expertise, onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en sporen fouten vakkundig op en zullen deze indien nodig herstellen. Het periodiek laten onderhouden van uw dak zal op de lange termijn ook kostenbesparend zijn, door kleine problemen op te lossen en uw dak in topconditie te houden voorkomt u dat een kleine fout een groot probleem aan uw dak wordt.

Specialisten met meer dan 15 jaar ervaring

Onze voordelen

Wanneer u uw dakreiniging of dakcoating laat uitvoeren door De Dakcoater geniet u van tal van voordelen, wij sommen de belangrijkste even voor u op:

Service & Garantie

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie en komen onze afspraken altijd met u na. Tevens bieden wij tot maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Gratis dakinspectie

Ondervind u schade aan uw dak of wilt u op voorhand weten wat de mogelijkheden zijn omtrent uw dak? Wij komen graag bij u langs en voeren een gratis dakinspectie uit.

Vrijblijvende offerte

Onze offerte is altijd vrijblijvend! Wij voorzien u van een passende offerte gebaseerd op uw wensen en zullen u een passend tarief doen toekomen.